Senioren - foto

Senioren

Welkom bij U-auPair

Na een jaar van bezinning en verhuizing is U-auPair weer volledig actief. Ons vernieuwde programma en de politieke instabiliteit die momenteel heerst op de Philipijnen, heeft ons ertoe gebracht om juist in andere Aziatische landen Philipijnse kandidaten te selecteren. De ervaring leert dat specifiek juist deze ervaren Philipijnse kandidaten beter matchen bij onze gastgezinnen.

Wat ons uniek maakt is onze persoonlijke recruiting in deze landen. De recruiter is dezelfde persoon als degene die bij u thuis het intake gesprek doet. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze unieke werkwijze ons doel bereiken om voor u een zo passende fantastische match te bewerkstelligen. 

Door Philipijnse kandidaten uit andere Aziatische landen te recruiten brengen wij  ervaren auPairs naar Nederland die op deze manier beter passen in het cultureel uitwisselingsprogramma. De geselecteerde Philipijnse kandidaat heeft in het andere Aziatische land al een deel van haar culture shock verwerkt. En door ervaring in het huishouden sluiten zij nauw aan op het reilen en zeilen in Nederlandse gastgezinnen. Wij richten ons op het recruiten van veelal hoog opgeleide auPairs (nurses en teachers).

Het vernieuwde programma houdt verder in dat naast het bemiddelen tussen een aupair en een jong gastgezin, U-auPair nu ook voor senioren een Philippijnse ( vaak een gediplomeerde verpleegkundige) voor u kan bemiddelen.

Senioren die het in de laatste fase van hun leven het moeilijk vinden de overstap te maken naar een verzorgingstehuis kunnen zo, door de aanwezigheid van een au pair in combinatie met de thuiszorg, vaak in hun eigen vertrouwde omgeving ( eigen woning ) blijven wonen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

E-mail: office@u-aupair.com

Tel.: +31 (0)6 55826899

Met vriendelijke groet,

Corrine Kalisvaart

Patricia van Son